Occasions

Snel Zoeken in onze voorraad

Het bedrijf

Alfons van der Krogt is geen onbekende in de autobranche. Hij is al meer dan 30 jaar actief tussen de auto's. Sinds 2009 als eigen ondernemer met Auto van der Krogt. Vanuit een compact bedrijfspand gevestigd op industrieterrein de Vierde Hoeve te Maasdijk met ruimte voor 20 occasions is hij destijds begonnen. Door de snelgroeiende klantenkring is deze locatie inmiddels te klein geworden; Auto van der Krogt is doorgegroeid naar een nieuw bedrijfspand ook gelegen aan de Vierde Hoeve te Maasdijk met een voorraad van 50 occasions. Tevens is er een eigen werkplaats aanwezig waar de eerste controle van de occasion wordt uitgevoerd.

Auto van der Krogt verzorgt de in- en verkoop van occasions welke veelal afkomstig zijn van dealers en particulieren.

Onderhoud en APK's worden uitgevoerd door 4 Bovag erkende reparateurs, welke gevestigd zijn in de Westlandse regio. Geen gevaar dus dat "de slager zijn eigen vlees staat te keuren". Door lage huisvestings- en personeelskosten kunnen we dealer kwaliteitsoccasions aanbieden voor een scherpe prijs. Inruil van uw huidige (defecte)auto is mogelijk.

De occasions worden rijklaar aangeboden, recente APK keuring en geen afleveringskosten of andere fratsen. Onze garantie mogelijkheden vindt u bij het gelijknamige blokje op onze site.

Het bedrijfspand van Auto van der Krogt is gunstig gelegen in de nabijheid van de snelwegen A 20 en A 4. Maasdijk heeft een centrale ligging tussen Den Haag, Delft en Rotterdam en is tevens met openbaar vervoer goed bereikbaar.

Kom gerust langs bij ons bedrijf.

Meer informatie

Wilt u meer weten over ons, of heeft u vragen of opmerkingen, neem dan contact met ons op.